melangia al MNAC...

...i Reina Maria Cristina, dijous al capvespre, núvol a Barcelona, un passeig per la avinguda Reina Maria Cristina fins al MNAC, els núvols de tant en tant deixen pas a algun raig de sol que ja està declinant. Un canta-autor esgarrapa cançons d'Aute i Ramoncin davant el MNAC, més abaix un músic acarona un violí, diria que amb partitures de Mozart.

A les fonts no hi passa l'aigua, les canonades i les parets ens diuen que de vegades havien jugat amb ella. Alguns turistes aquí i allà sense saber gaire be res del lloc per on passegen. M'envaeix una sensació de tristor, un xic de fredor, possiblement és melangia, segueixo fent fotos perqué no se m'escapin els moments.4 comentaris:

 1. http://www.goear.com/listen/bd4004c/breathing-kate-bush

  Respirar causa aquest sentiment: on van a parar els nostres alès sense protecció de la nostra persona? Hi ha algú que se'ls empassa sense el nostre permís?

  Voldria prendre't la foto per a escriure alguna cosa al bloc. Em deixes? Estic "bewitched" per les teves fotos. Un petó.

  ResponElimina
 2. una canço que m'esborrona, però segueixo respirant i gaudint.

  I tant que pots utilitzar la foto, aquesta i la que creguis convenient, no cal que em demanis permís. Al teu bloc segur que estaran més a gust acompanyades per les teves paraules.

  Un altre per tu, Cantireta.

  ResponElimina
 3. Una composición realmente extraña pero que creo que funciona muy bien. Extraña porque juega con las luces y las sombras partiendo por la mitad la foto y las farolas partiendo en dos la mitad superior. Pero me gusta porque es diferente y el toque de color de las pinturas es genial. Lo difícil a veces es ver composiciones diferentes. Enhorabuena.

  ResponElimina
 4. Si, lo entiendo perfectamente, lo habitual sería cortar gran parte de la parte inferior, como algunos dirían "no aporta información"

  Pero para mi si la aporta, supongo que tendría el día tonto, pero lo que describo es cierto, todo el conjunto me producía cierta melancolía, de hecho voy a colgar una serie del mismo día y lugar que están en linea con esta.

  Muchas gracias José Antonio y saludos.

  ResponElimina

Toggle menu