pausa a l'oficina


11 comentaris:

 1. Que buena esa combinación de líneas, los dos caminos principales dirigen la mirada precisamente a las personas. Imagino que esta ligeramente sobreexpuesta expresamente para que destaque más el conjunto. Muy buena foto.

  ResponElimina
 2. Gracias José Antonio, has hecho una lectura exacta de la intencionalidad de la escena.

  Efectivamente, he hecho una selección para sobreexponer el edificio, e intentar dirigir sutilmente la mirada hacia las personas, sin ello la escena no tendría el mínimo interés.

  A veces pienso que cuando te sales de los cánones, la foto queda "descartada" de facto, sin ir más allá. No es tu caso, felicidades.

  ResponElimina
 3. Hola, molt xula la foto, la senzillesa de la composició i fonamentalment el tractament de la extructura, les tires de la façana, has sabut transformar el fons d'un, ja, emblemàtic relleu, en una textura subtil i plana, sense perdre en absolut la seva característica essencial. Zero Zero és un edifici que dóna joc, i tu ho has jugat a la perfecció. Felicitats!

  ResponElimina
 4. Hola Xavier, veig que coneixes on està feta la foto. M'afalaga molt la teva sensibilitat. Moltes gràcies.

  ResponElimina
 5. M'agrada com les persones contrasten, amb les seves robes fosques, amb la blancor (veig que intencionada) de l'estructura de l'edifici. M'agrada com l'has composat i com l'has processat.
  Satutacions.

  ResponElimina
 6. Fantàstic resultat Ramon. Fa dies que em miro aquest edifici pensant que hi haig d'anar a buscar alguna fotografia; l'excel.lent resultat de la teva fotografia no ha fet més que incrementar aquest interès. Felicitats.

  ResponElimina
 7. Crec que no es pot afegir res més...Excel·lent imatge!

  ResponElimina
 8. David, Carlos, Sergi, Miquel estic molt content de que us agradi, molt agraït pels vostres comentaris.

  Carles, moltes gràcies. Val la pena dedicar una estona a aquest lloc, sobretot a primera hora, sempre que hi torno veig noves composicions, detalls i perspectives.

  ResponElimina
 9. Som verticals, malgrat la rel que es torça.

  ResponElimina

Toggle menu