Casa Batlló


La Casa Batlló, pels qui no la conegueu, és una de les mostres arquitectòniques de l'arquitecte Antoni Gaudí, situada en el centre de Barcelona. Els turistes acudeixen per milers cada dia, i en el seu entorn es produeix un curiós microcosmos, que per als barcelonins no deixa de ser entre sorprenent i de vegades molest. Les voreres estan ocupades per serpejants cues i estàtics turistes d'obturador i ulls oberts, autobusos a la calçada amb el consegüent desembarcament d'originaris de qualsevol part del planeta, i cotxets turístics que indiquen als seus ocupants, el que i on, mitjançant artilugis automàtics amb decibels que assassinen les oïdes de propis i aliens.

La Casa Batlló, para los que no la conozcáis, es una de las muestras arquitectónicas del arquitecto Antoni Gaudí, situada en el centro de Barcelona. Los turistas acuden por millares cada día, y en su entorno se produce un curioso microcosmos, que para los barceloneses no deja de ser entre sorprendente y a veces molesto. Las aceras están ocupadas por serpeantes colas y estáticos turistas de obturador y ojos abiertos, autobuses en la calzada con el consiguiente desembarco de originarios de cualquier parte del planeta, y cochecitos turísticos que indican a sus ocupantes, el que y donde, mediante artilúgios automáticos con decibélios que asesinan los oídos de propios y ajenos.14 comentaris:

 1. Un reportatge escel·lent de l'ambient que s'hi respira, Moncat. He disfrutat veient-lo.

  ResponElimina
 2. La obra de Gaudi es una bogeria visual ideal per despertar el sentit del equilibri en mig del enquadrament escollit. Un gran treball.
  Una abraçada

  ResponElimina
 3. Jeje, qué buena, nunca la había visto así y mira que hay fotos de esa preciosa obra de Gaudí.

  Enhorabuena, Ramón.

  ResponElimina
 4. Una forma muy original de presentar la casa Batlló. Me gusta.
  Un abrazo

  ResponElimina
 5. Has fet servir un recurs televisiu i em sembla molt bé, un detall captat amb maestria que ens mostra una realitat actual de la casa Batlló, ben fet.

  Felicitats!!

  Una abraçada.

  ResponElimina
 6. Una manera diferent, original i molt creativa de veure la Casa Batlló. Excel·lent aquesta imatge en mig del maremagnum que s'hi forma a diari i que molt bé has reflectit en les altres fotos.
  Una abraçada

  ResponElimina
 7. Tres configuracions, tres possibilitats, de llum i pedra; dues mirades.

  Una abraçada, Montcat.

  ResponElimina
 8. Me ha gustado mucho. Enhorabuena.
  Agustín.

  ResponElimina
 9. Un reportatge molt complet. El dia de Sant Jordi hi vaig passar (intentar-ho vaja) i era impossible. Realment n'és un microcosmos. Els retrats del final del reportatge són molt bons.
  Una abraçada.

  ResponElimina
 10. Jamás olvidaré, jamás mis hijas y mi mujer, olvidaran la visita que hicimos a la Casa Batlló aquella mañana del mes de junio de hace unos años.
  Un lugar de ensueño.
  Tu foto es como una intención de perpetuar por partida doble una realidad que impresiona.
  Un abrazo

  ResponElimina
 11. Un reportatge magnífic pel que fa al montatge i unes fotografies extraordinàries. Poesia visual plena de sensibilitat.
  Felicitats!

  ResponElimina
 12. Estupendo reportaje, por un momento pensé ahí voy a salir yo en uno de mis desesperados intentos por fotografiarla. Un abrazo,

  ResponElimina
 13. Cada vez que paso por aquí parezco un turista más mirando el edificio, incluso sacando la cámara y tomando alguna foto. Me gusta cómo has captado el ambiente que rodea el lugar, es curioso que la misma historia se repita un día tras otro...

  Abrazos y buena semana

  ResponElimina
 14. Gracias a todos por vuestros comentarios.

  Salutacions.

  ResponElimina

Toggle menu