la bandera cotidiana
Ser fotògraf sovint és un ofici perillós. Aquesta fotografia la publico en homenatge a Jordi Borràs, que el passat 12 d'Octubre va realitzar un reportatge de la manifestació feixista que va tenir lloc a Barcelona. Set integrants de la violenta ocupació de la seu de la Generalitat a Madrid, es trobaven en aquesta manifestació. Em pregunto quina classe de democràcia tenim quan es pot amenaçar de mort a algú sense que passi absolutament res, i que es permeti que hi hagi mitjans, escrits i electrònics, que tenen com a nucli de la seva existència l'odi a la diferència, sigui quina sigui aquesta.

Ser fotógrafo a menudo es un oficio peligroso. Esta fotografía la publico en homenaje a Jordi Borràs, que el pasado 12 de Octubre realizó un reportaje de la manifestación fascista que tuvo lugar en Barcelona. Siete integrantes de la violenta ocupación de la sede de la Generalitat en Madrid, se hallaban en esta manifestación. Me pregunto que clase de democracia tenemos cuando se puede amenazar de muerte a alguien sin que pase absolutamente nada, y que se permita que haya medios, escritos y electrónicos, que tienen como núcleo de su existencia el odio a la diferencia, sea cual sea ésta.

5 comentaris:

 1. Absolutament d'acord amb el teu pensament. Sobre el tipus de democràcia que tenim, potser ens hauriem de preguntar si realment hem donat el pas defininitiu per a ser una democràcia real i no només teòrica.
  La imatge em sembla magnífica i aquests llençols blancs demanen una treva a tanta impunitat.
  Una abraçada

  ResponElimina
 2. Ser fotoperiodista pot ser perillós, totalment d'acord, però fa una ràbia especial que hagi de ser perillós en una democràcia que protegeix el feixisme....

  La foto molt xula!

  ResponElimina
 3. Cuidado Moncat. Una postura de estas mantenida durante unos minutos puede provocar un daño irreparable en las cervicales.
  Me gusta esa bandera apenas reconocible.
  Un abrazo

  ResponElimina
 4. Son muchas ya las cosas incomprensibles que pasan en este país sin que se tomen las medidas oportunas...igual alguien tiene interés en que sigan pasando, penoso!!!

  Un gran abrazo, amigo!!! ;)

  ResponElimina
 5. Los medios de comunicación alimentan la violencia porque de algo han de comer.

  Besos.

  ResponElimina

Toggle menu