#489. Metro, Jaume I


13 comentaris:

 1. Aquesta és una foto que em costa de llegir, Ramon. Potser és perquè no identifico un subjecte principal. Hi ha elements prou interessants: les línies de les escales semblen convergir cap al cartell del metro, que ressalta pel seu color roig intens, però també cap a la noia de negre, que el tapa una mica. Tot i així, la vista també se m'escapa cap a la noia de primer pla, que malgrat vesteix un color més neutre, està molt il·luminada pel sol.

  La imatge però, m'agrada: les línies verticals i l'enquadrament contrapicat li donen molta força, tot i que també hi ha les línies diagonals i d'altres d'horitzontals que em despisten una mica.

  Tinc la sensació que quan m'expliquis el que buscaves expressar al fer aquesta foto diré, es clar ...

  ResponElimina
  Respostes
  1. No hi ha altre intencionalitat que mostrar un instant, repetitiu fins la sacietat, entrar i sortir d'una estació de metro, però en aquest cas, el color trenca amb aquest gest monòton i automàtic, també incloure al noi que està a la barana, va ser fonamental, sense ell possiblement no hagués fet la foto, ja que equilibrava la foto i em permetia triangular la composició.

   Ferran, penso que no sempre hi ha una raó cerebral en fer una foto, de vegades (moltes) la raó surt de l'estómac (les papallones), aquesta, és de les últimes.

   Elimina
 2. Estupenda iniciativa la de decorar las escaleras de las estaciones de Metro de Barcelona, como la que nos muestras, llena de luz y color, ya no se convierte en un anodino lugar donde van y vienen los viajeros.

  Feliz semana, Ramón.

  ResponElimina
 3. Muy buen encuadre, el colorido sensacional.
  Aplaudo la idea de decorar las escaleras del metro.
  Un abrazo

  ResponElimina
 4. Muy buena composición . La perspectiva, el encuadre, el triángulos de las personas y el colorido de las escaleras y ropas de transeúntes están genialmente captados. Me encanta
  Un abrazo y feliz dia

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gracias, César, resumes perfectamente el instante previo al click.
   Un abrazo.

   Elimina
 5. M'agrada la perspectiva i la decoració que proporciona el SWAB STAIRS.
  Els personatges semblen que els hagis distribuit tu mateix.
  Una abraçada

  ResponElimina
 6. La decoració i la realitat coincidint en el mateix missatge sobre la diversitat de persones que un dia o altre ens posem al cau del metro. A mi la imatge em suggereix aquesta diversitat: uns que esperen, uns que pugen, uns que baixen, gent més grassa, gent més prima... Diversos i variats com cadascuna de les peces de color de la decoració..

  ResponElimina
 7. Curioso y colorido decorado que, además, has captado en el punto óptimo. Una cosa que evidencia tu fotografía es la necesidad de mirar muy bien dónde pisas, puede que ese decorado despiste un poco.
  Un abrazo,

  ResponElimina
 8. Muy chula.
  El colorido se convierte en protagonista de esta escena callejera.
  Un abrazo, Ramón.

  ResponElimina
 9. Movimiento, colorista y una composición basada en un triángulo femenino. Una sube y otra baja, una bien tapada y otra de liviana indumentaria. Me gustan los contrastes. Buena foto, Ramón.
  Agustín.

  ResponElimina
 10. Sensacional encuadre, y como ya te han dicho muy buen colorido, te estas convirtiendo en un experto en este tipo de fotos.

  ResponElimina
 11. Gracias a todos por vuestros comentarios.
  Que tengais una feliz verbena.
  Saludos.

  ResponElimina

Toggle menu